top of page

Groupe « Amandine Prost, pop française »

Public·6 membres

John Piterson
John Piterson

Canlı Destek Hattı ve İletişim Kanalları

Siteyle ilgili bir sorun yaşadığımda veya aklıma takılan bir şey olduğunda, özellikle acil durumlarda telefonla ulaşabileceğim bir müşteri hizmetleri hattı var mı? Ayrıca canlı destek dışında e-posta veya Telegram gibi farklı iletişim kanalları da sunuluyor mu ve bu kanallardan ortalama ne kadar sürede dönüş alabiliyorum?

24 vues
Miembro desconocido
18 feb

Bir gün internette dolaşırken bir siteye denk geldim, hoşuma gitti ama içimde bir acaba var, güvenilir mi diye. Biraz kurcalayınca https://bizbet.io/ adresinde canlı destek falan olduğunu gördüm. Dedim bi yazayım, ne olacak diye. İnanılmaz hızlı cevap verdiler, merak ettiğim her şeyi sordum. O günden beri aklıma takılan bir şey oldu mu direkt yazıyorum, rahatım. İnsan böyle bir destek görünce için rahat ediyor.

😀

Editado

membres

• Digital V
    Digital V
  • John Piterson
    John Piterson
  • Rame Tyer
    Rame Tyer
  • Hemant Kolhe
    Hemant Kolhe

Suivez-nous !

Inscrivez-vous pour être tenu informé de la programmation du Noktambül par email

Pour vos propositions de programmation, en tant qu'artiste, contactez-nous à la suivante adresse :

programmation@noktambul.com

Vous êtes à présent abonné à notre Newsletter ! Nous vous tiendrons informé des prochains concerts et des actualités du Noktambül ! Pour les premiers envois, vérifiez votre boite à SPAM !

NOKTAMBUL CAFE CONCERT ©2023

bottom of page