top of page

Groupe « Amandine Prost, pop française »

Public·6 membres

John Piterson
John Piterson

Sadakat ve VIP Programı

3 yıldır bir sitede oynuyorum, her ay en az 5-10 bin lira yatırıyorum, adama sordum VIP programınız var mı diye, yok dedi. Ne bir doğum günü bonusu, ne kayıp iadesi, hiçbir şey yok. Resmen değersiz hissediyorum. Burda uzun süre oynayanlara özel bi program var mı, VIP'e nasıl dahil olabilirim?

22 vues
Unknown member
Feb 12

Abi 3 yıl emek vermişsin, her ay düzenli para yatırmışsın, adam çıkıp VIP yok demiş. Doğum gününde mesaj atsın, kayıp iadesi yapsın, bu kadar zor mu? 1xbet eski sürüm derken denk geldim, adamların doğum günü bonusu var, haftalık kayıp iadesi de duydum. VIP sistemi var ama otomatik işliyor, limit yükselince dahil oluyorsun. 3 yıldır değer görmemişsin, bari burda hatırını sorsunlar.

membres

• Digital V
    Digital V
  • John Piterson
    John Piterson
  • Rame Tyer
    Rame Tyer
  • Hemant Kolhe
    Hemant Kolhe

Suivez-nous !

Inscrivez-vous pour être tenu informé de la programmation du Noktambül par email

Pour vos propositions de programmation, en tant qu'artiste, contactez-nous à la suivante adresse :

programmation@noktambul.com

Vous êtes à présent abonné à notre Newsletter ! Nous vous tiendrons informé des prochains concerts et des actualités du Noktambül ! Pour les premiers envois, vérifiez votre boite à SPAM !

NOKTAMBUL CAFE CONCERT ©2023

bottom of page